Aflysning/Afbrydelse

Såfremt du er forhindret i at deltage i undervisning som involverer kørsel eller i en prøve, er det vigtigt både for din kørerlærer og dig, at undervisningen aflyses i god tid.

Ved at aflyse i god tid, kan vi hurtigere finde en anden tid som passer dig, og du undgår at komme bagud med din undervisning.

Derfor har skolen følgende regler angående aflysning af undervisning:

  • Aflysning af køretider skal ske dagen før inden kl. 12.00. Aflyser man for sent eller ikke medbringer sin lektionsplan til køretime skal der betales et gebyr på 900.-kr til kørelæreren.
  • Manøvrebane skal aflyses senest 5 dage før.
  • Køreteknisk anlæg skal aflyses senest 5 dage før.
  • Førstehjælpskursus skal aflyses senest 3 dage før.
  • Prøver hos politiet skal aflyses senest 2 hverdage før inden kl.12.00 (Husk hverdage weekend tæller ikke med)
  • Hvis man aflyser for sent uanset årsag skal der betales alligevel.

På grund af flere elever har aflyst deres køretime for sent eller slet ikke dukker op, er skolen nød til at indskærpe dette overfor alle elever.

Afbrydelse af kørekort forløb før tid : så afregner vi fra listeprisen de enkelte ydelser som eleven har modtaget og restbeløbet tilbageføres BEMÆRK PAKKE RABATEN KAN IKKE REFUNDERES.

Er du i tvivl om, hvad det koster at tage kørekort? Se vores priser på vores ydelser på vores side billige kørekort. Hvis du snart skal til at tage kørekort som 17-årig, kan du via linket finde al den information, du bør vide, inden du starter.