Vil du have et billigt kørekort i København? 

Står et billigt kørekort øverst på ønskelisten? Så er du kommet til den rette køreskole!

For hos Elite Drive kan du tage et billigt kørekort – og samtidig få den bedste undervisning af dygtige kørelærere.

Vil du gerne tage et billigt kørekort i København? Perfekt! Elite Drive ligger centralt i byen på Vesterbrogade 198 på Frederiksberg – tæt på metro og mange buslinjer.

 

4 grunde til at vælge Elite Drive

Her får du 4 gode grunde til at vælge os:

 

#1 Specialiseret køreskole → Vores speciale er kørekort til personbiler (kategori B kørekort). Vi afholder omkring 25-30 kurser om året og uddanner hundredvis af nye bilister hvert år. Det er din garanti for et professionelt forløb med undervisning i høj kvalitet.

#2 Pris → Vores pris er yderst konkurrencedygtig sammenlignet med vores konkurrenter. Hvis du vil have et billigt kørekort i København, så er vi den rigtige køreskole.

#3 Dansk Kørelære Union → Elite Drive er – som én af de få køreskoler i vores område – medlem af Dansk Kørelærer-Union. Og det skal du være glad for. For hvis du er utilfreds med vores undervisning og vælger at klage, vil Dansk Kørelære Union træffe afgørelse i sagen. Det stiller dig markant bedre. 

#4 Høj Beståelse procent → Størstedelen af vores elever klarer både den teoretiske prøve og praktiske prøve i første hug. Elitedrive køreskole er fleksible og kan derfor passe ind i din tidsplan i forholde til kørerimer.

 

Hvad koster et billigt kørekort → 3 forskellige lovpakker

Hos Elite Drive har du tre forskellige muligheder for at tage et kategori B kørekort. Prisen varierer alt afhængigt af, hvilken lovpakke du vælger. Prisen varierer dog ikke meget, da vi prøver at være blandt de billigste kørekort på markedet. Se priserne på vores lovpakker nedenfor. 

Obs – alle priser er inkl. Moms. Se vores listepriser her

 

Se vores tre lovpakker her

 

ALMINDELIG LOVPAKKE STOR LOVPAKKE LYNKURSUS LOVPAKKE
✅ Ubegrænset teoriundervisning til du består prøven ✅ Ubegrænset teoriundervisning til du består prøven ✅ Ubegrænset teoriundervisning til du består prøven (obs: Du bliver klar til teoriprøven på ca. 3 uger
✅ 4 lektioner manøvrebane ✅ 4 lektioner manøvrebane ✅ 4 lektioner manøvrebane
✅ 4 lektioner køreteknisk anlæg ✅ 4 lektioner køreteknisk anlæg ✅ 4 lektioner køreteknisk anlæg
✅ 16 x 45 min kørelektioner på vej (inkl. motorvej og kørsel i mørke) ✅ 16 x 45 min kørelektioner på vej (inkl. motorvej og kørsel i mørke) ✅ 16 x 45 min kørelektioner på vej (inkl. motorvej og kørsel i mørke)
✅ Inklusiv forsikringer og banegebyr ✅ Inklusiv forsikringer og banegebyr ✅ Inklusiv forsikringer og banegebyr
✅ Evaluerende teoriprøver, samt E-learning teori og adgang til teoriprøver i 4 måneder ✅ Evaluerende teoriprøver, samt E-learning teori og adgang til teoriprøver i 4 måneder
✅  Gratis administrationsgebyr og teoribog
✅ Førstehjælpskursus

Pris lige nu: 8.790 DKK

Normal pris: 12.790 DKK

Spar 4.000,-

Pris lige nu: 9.990 DKK

Normal pris: 13.990 DKK

Spar 4.000,-

PRIS: 12.990 kroner (inkl. moms)

OBS: Priser er inklusiv moms

Ekstra gebyrer til alle lovpakker

Husk at der følgende ekstra gebyr til alle tre lovpakker:

 

ALMINDELIG LOVPAKKE STOR LOVPAKKE LYNKURSUS LOVPAKKE
  • Prøvegebyr til staten 1000 kr.
  • Administrationsgebyr 200 kr.
  • Køreprøve 1400 kr.
  • Førstehjælpskursus 750 kr.
  • Ekstra kørelektion (45 min) 450 kr.
  • Prøvegebyr til staten 1000 kr.
  • Køreprøve  1400 kr.
  • Ekstra kørelektion (45 min) 450 kr.
  • Prøvegebyr til staten 1000 kr.
  • Administrationsgebyr 200 kr.
  • Køreprøve 1400 kr.
  • Førstehjælpskursus 750 kr.
  • Ekstra kørelektion (45 min) 450 kr.

Kørekort på afbetaling

Ud over at Elite Drive er en billig køreskole, så er det også muligt at dele betalingen op i to lige store bidder. Del 1 betales ved start, og del 2 betales efter én måned.

Du får præcis det samme indhold i din kørepakke, hvis du vælger denne betalingsform. Vær opmærksom på at den samlede pris stiger med omkring 500 kroner, hvis du vælger at betale dit kørekort på afbetaling (her er der tale om et administrationsgebyr). At vælge at købe sit kørekort på afbetaling er til dig, der ikke har mulighed for at betale det fulde beløb ved opstart. Hos Elite Drive håber vi, at denne løsning kommer vores elever til gavn. 

Hvor lang tid tager det at tage kørekort?

Vi uddanner hundredvis af nye bilister hvert eneste år. Og hos os tager det ofte et sted mellem 3-4 måneder at tage et billigt kørekort. 

Men det kommer meget an på dine behov. Hvis du har brug for mere teoriundervisning – og måske skal op til flere teoriprøver – tager det selvfølgelig mere tid. 

Det samme gør sig gældende bag rattet. Hvis du har behov for flere køretimer, forlænger det naturligt processen. 

Billigt kørekort til 17 årige 

I dag er det fuldt lovligt for 17-årige at begynde at tage kørekort. 

Faktisk må du allerede starte undervisningen til et kørekort kategori B (almindelig personbil) 3 måneder før, du fylder 17 år.

Læs alt om kørekort til 17 årige her.

Er du forhindret i at komme til undervisning?

Det kan selvfølgelig ske, at man ikke har mulighed for at møde op til undervisningen. Hvis dette er tilfældet er der nogle ting, du skal være opmærksom på. Hvis du er i tvivl om disse, kan du med fordel læse mere om dette på vores side for aflysninger.